Boek uw verblijf
Hotel Klein Zwitserland
Discount slider image

Boek uw verblijf

Boek uw verblijf via deze officiële website. Dan garanderen wij u de beste prijs en annuleringsvoorwaarden. 

 

Boek uw verblijf

Onze website Andere boekingssites
Beste prijs garantie
Speciale arrangementen
Direct contact met ons team
Twee oplaadpunten voor uw E-auto
  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Wellness Voorwaarden

Boeken van behandelingen
Wij adviseren u de behandelingen en arrangementen voor uw dag van aankomst te reserveren om teleurstellingen te voorkomen. Wij maken graag een passend verwenarrangement voor u op maat.

Uw gezondheid is voor ons belangrijk
Om uw Spabehandelingen optimaal voor u te kunnen bepalen, vragen wij u ons bij de reservering te informeren over eventuele gezondheidsklachten. Voor aanstaande moeders hebben wij speciale verwenarrangementen.

Neem de tijd voor uzelf
Om van uw volledige behandelingstijd te kunnen genieten, vragen wij u om zich 10 minuten voor de afgesproken tijd te melden bij de Spareceptie. Indien u te laat komt, wordt de gemiste tijd afgetrokken van uw behandeling.

Annulering
Annulering tot 12 uur voor de behandeling is kosteloos. Bij latere annulering berekenen wij 80% van de behandelingsprijs.

Kleding
Ter bescherming van uw privacy vragen wij u om een badjas te dragen in het gehele hotel. In de ingang/lobby zijn badkleding en badjassen niet toegestaan. Wij vragen u om in de Fitnessruimte sportkleding en sportschoenen te dragen.

Vitamine bar & lunch
Tussen 07:00 uur en 19:30uur kunt u zichzelf bedienen aan de Vitamine bar bij de Beauty receptie met fruit, thee  en water. Wenst u iets kleins te eten, dan vragen wij u plaats te nemen in onze bistro of aan de achterzijde op ons prachtige panoramaterras.

Reserveren van ligstoelen
Wilt u een onderbreking maken tijdens uw ontspanning voor een vitaal lunch of voor een behandeling? Dan vragen wij u om gedurende die tijd geen ligstoelen te reserveren.

Kinderen & Wellness
De Spa & Wellness afdelingen zijn ruimten voor rust. Daarom vragen wij om uw begrip dat de toegang in de Spa & Wellness voor kinderen onder de 16 jaar alleen is toegestaan onder begeleiding van volwassenen. Voor kinderen en tieners hebben wij speciale behandelingen samengesteld. Kinderen zonder zwemdiploma hebben geen toegang tot het zwembad zonder hun ouders.

Zwembad & Sauna
Wij vragen u bij het zwembad badkleding en badschoeisel te dragen. In het Saunagedeelte vragen wij u om hygiënische redenen geen badkleding te dragen.

Handdoeken
In uw kamer hebben wij een mandje voor u klaar staan met handdoeken, badjas en badslippers voor gebruik in de Wellness & Spa. Gelieve de handdoeken die u niet meer wenst te gebruiken aan het einde van de dag te deponeren in de manden in de Wellness & Spa.