Boek uw verblijf
Hotel Klein Zwitserland
Discount slider image

Boek uw verblijf

Boek uw verblijf via deze officiële website. Dan garanderen wij u de beste prijs en annuleringsvoorwaarden. 

 

Boek uw verblijf

Onze website Andere boekingssites
Beste prijs garantie
Speciale arrangementen
Direct contact met ons team
Twee oplaadpunten voor uw E-auto

Omgeving

Wat te doen in Zuid-Limburg

De omgeving van Slenaken, Zuid-Limburg, is al meer dan 100 jaar een vakantiebestemming. Het mooie landschap en het dorpje Slenaken zijn bij uitstek geschikte wandelgebieden. Zuid-Limburg heeft tal van unieke bezienswaardigheden die u bezocht moet hebben.

Al deze aspecten, en meer, komt u tegen tijdens uw vakantie in het heuvellandschap. Wij nemen u mee naar één van de mooiste stukjes Nederland, een streek met een eigen karakter: charmant, zacht glooiend en vooral verrassend. Limburg is hier op z’n mooist!

Slenaken

Het dorpje Slenaken is de parel van het Gulpdal. Het typische heuvelland komt hier met prachtige vergezichten tot uitdrukking. De iconische parochiekerk, daterend uit de 18e eeuw, bepaalt mede de aantrekkelijkheid van de dorpskern van Slenaken.

Wandelen in Natuurpark Zuid Limburg

Slenaken is een natuurrijk dorp, samen met buren Heijenrath, Beutenaken en Schilberg, gelegen in het onmiskenbare landschap van Zuid-Limburg. De omgeving, de bijzondere gastvrijheid van de bevolking en de vele wandelroutes door park Zuid-Limburg maken dit dorp tot de ideale vakantiebestemming. Kom wandelen in Zuid-Limburg!

Bezienswaardigheden Zuid-Limburg

Tevens  is Slenaken de perfecte uitvalsbasis om iets te ondernemen in de nabije omgeving. Zuid-Limburg heeft vele bezienswaardigheden. Een dagje cultuur snuiven? Bezoek een van de vele galerieën en ateliers die in de Zuid-Limburgse heuvels verscholen liggen. Of maak een tijdreis door de geschiedenis van Zuid-Limburg, door de kastelen en het mijnmuseum.

Ontdek waarom men het hier ‘Klein Zwitserland’ noemt!