Boek uw verblijf
Hotel Klein Zwitserland
image

Boek uw verblijf

Boek uw verblijf via deze officiële website. Dan garanderen wij u de beste prijs en annuleringsvoorwaarden. 

 

Boek uw verblijf

Onze website Andere boekingssites
Beste prijs garantie
  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Beste Gast,

De coronamaatregelen in Nederland zijn weer aangescherpt. Gelukkig mogen wij onze deuren open houden, om u een veilig en fijn verblijf te bieden.

Met de  RIVM richtlijnen als minimum norm, en gezond verstand hebben we maatregelen genomen om u en onze gezondheid te waarborgen. We doen ons best om ervoor te zorgen dat niets een ontspannende vakantie in de weg staat, weg van de zorgen en angsten rond Covid-19. Uw welzijn is bij ons in goede handen!

De gezondheid van onze gasten en onze medewerkers staat bij Hotel Klein Zwitserland hoog in het vaandel. Wij handelen zorgvuldig en evalueren regelmatig.

Ondanks Covid-19 zou uw vakantie bij ons gewoon vakantie moeten zijn. Met veel zekerheid en inzet van onze kant.

U kunt op ons rekenen! Hygiëne en netheid zijn onze kwaliteitsbelofte aan u en hebben topprioriteit. Dit is de enige manier waarop u zich volledig comfortabel kunt voelen. Alle oppervlakken en contactpunten worden meerdere keren per dag gereinigd en gedesinfecteerd.

Onze kracht: veel ruimte zowel binnen als buiten in de natuur.

De grootte van ons hotel in relatie tot de totale oppervlakte maakt het mogelijk om in alle ruimtes voldoende afstand te creëren.

Ons restaurant is geopend voor hotel gasten, zowel voor lunch als diner; als gezin houdt u een afstand van minimaal 1½ meter tot anderen. Het ontbijt is anders georganiseerd, nadere informatie ontvangt u bij check-in.

Alle faciliteiten van het hotel zijn geopend. Het is wel anders dan u gewend bent en moet op afspraak. Sauna, beauty en fitness, zijn privé te huren voor één gezin, in tijdblokken. Zwembad is geopend als gebruikelijk, tussen 7:00 en 17:00 uur. Let op en houdt 1½ meter afstand van elkaar. Saunalandschap is geopend tussen 09:00 en 17:00 uur.

We willen dat u zich geen zorgen maakt bij het plannen van uw reis. Daarom hebben wij onze annuleringsvoorwaarden voor dit seizoen aangepast. U kunt nieuwe of bestaande reserveringen tot 48 uur voor aankomst kosteloos uitstellen naar een nieuwe datum.

We kunnen ons voorstellen dat er op basis van dagelijks nieuwe informatie en berichtgeving vragen zijn. Schroom niet ons te bellen of te mailen, Wij staan voor u klaar.

Blijf gezond en zorg goed voor u zelf en naasten.

Mail Info@Kleinzwitserland.com 

Onze receptie is telefonisch bereikbaar van 09:00 uur – 22:00 uur.
Voor boekingen en informatie : +31 43 4573291

Familie Steinschuld & het hele Klein Zwitserland team.